Programma Open Monumenten Dag Wijk bij Duurstede

Het comité Open Monumentendag Wijk bij Duurstede heeft een interactieve brochure gemaakt. Download hieronder de brochure.

Wanneer u op de inhoudspagina op een van de monumenten klikt, gaat u automatisch naar de pagina van dit monument. Vanaf deze pagina kunt u weer terugkeren naar de inhoudspagina.

Helaas hebben de landelijke coronamaatregelen invloed op het programma van de Open Monumentendag Wijk bij Duurstede. Eventuele afgelastingen of correcties op het programma worden binnenkort kenbaar gemaakt op de landelijke website van de Open Monumentendag en in ’t Groentje.

Voor de lezingen in de kerkjes in Overlangbroek en Cothen geldt: geen reserveringen; vol is vol. Voor de grote kerk in Wijk bij Duurstede is reserveren is niet nodig.

Mondkapjes zijn niet verplicht. Wel wordt u verzocht gebruik te maken van de desinfecteer middelen die bij alle locaties aanwezig zullen zijn.

Voor het bezoek aan Kasteel Rhijnestein is vanwege het maximale aantal bezoekers reservering verplicht via de VVV Krommerijnstreek. Dit is pas mogelijk ná donderdag 2 september.

Comité Open Monumentendag Wijk bij Duurstede 2021

Downloads (pdf)

#BestandBestandsgrootteDownloads
1 Brochure OMD 2021 digitaal interactief5 MB60

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *