Historisch onderzoek en genealogie

Ambitie

De werkgroep verzamelt historische- en genealogische informatie om deze vast te leggen en zo toegankelijk te maken voor verder onderzoek. Maar, we willen meer: het doel is een platform bieden voor iedereen die geïnteresseerd is in de historie van het Kromme-Rijngebied en haar bewoners.

Platform

We willen onderzoekers, beginnend of gevorderd, behulpzaam zijn. Met raad en daad. Bijvoorbeeld: u helpen bij het vinden van een ingang of proberen uw vastgelopen onderzoek vooruit te helpen, hulp bij het ontcijferen van oude aktes of u in contact brengen met andere onderzoekers.

Meedoen?

Dit is vooral ook een uitnodiging aan de gevorderde onderzoeker om kennis en ervaring met anderen te delen. Dat kan door uw onderzoeksproject aan ons kenbaar te maken of door lid te worden van de werkgroep. We willen graag ook nieuw onderzoek stimuleren; u kunt ons helpen bij het vinden van onderwerpen.

Contact

Is uw belangstelling gewekt, kunt u wat hulp gebruiken, heeft u vragen of suggesties? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Hans van Aken, Karpersloot 9, 3993 TN Houten, 030-6377513, E-mail